Groot en sfeervol Vakantiehuis in Drenthe

Kom samen in ons ruime vakantiehuis genieten midden in de Drentse natuur. Ons vakantiehuis is gelegen in het Nationaal Park Drents Wold, en ligt zeer dichtbij Friesland. Omringd door de pracht van de natuur genieten heb je echt even tijd voor elkaar. Of u nu met de familie samen ertussenuit wilt of met een vriendengroep wilt genieten van de natuur, bij de Blauwe Bok bieden we genoeg mogelijkheden voor een heerlijk samenzijn. Naast de vakantiewoning kunt u bij ons (tegen betaling) ook gebruikmaken van het atelier. Ideaal voor creatieve workshops. U heeft de mogelijkheden om deze voor een dag of meerdaags te huren. Los of gezamenlijk met de groepsaccommodatie.

Vakantiehuis in Drentse natuur

Vakantiehuis de Blauwe Bok natuurMet 6.100 hectare is het Nationaal Park één van de grootste nationale parken van Nederland. Wat opvalt aan het Drents-Friese Wold is de veelzijdigheid van de natuur. U vindt hier uitgebreide naaldbossen, loofbossen, heidevelden zoals het Doldersummerveld en natuurlijk de één na grootste zandverstuiving van Nederland: het Aekingerzand of de Kale Duinen. Deze zandverstuiving ligt op 2,5 km van de groepswoning en is een fiets- of wandeltocht meer dan waard. Heerlijk genieten van de buitenlucht!

Vakantiehuis tot 12 personen

Vakantiehuis de Blauwe Bok groepVakantiehuis De Blauwe Bok is geschikt als vakantiehuis voor groepen tot 12 personen. De woning is voorzien van een sfeervolle keuken met een aparte eetkamer. Hier kun je lekker met z’n alle aan de grote tafel plaatsnemen om samen tafelen. In de zitkamer is genoeg ruimte om ontspannen plaats te nemen of gezamenlijk bij de houtkachel te zitten. Op de begane grond zijn twee tweepersoonskamer, voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. Slaapkamer 3 en 4 bevinden zich op de eerste verdieping van het vakantiehuis en beschikken ook beide over een eigen en goed uitgeruste badkamer. In deze slaapkamers kunt u met 4 á 5 personen slapen. Heeft u bepaalde wensen of wilt u gewoon wat meer weten over onze vakantiewoning? Neem dan gerust contact op.

 

Vakantiehuis

Vakantiehuis

Omgeving

Omgeving

Winkels & restaurants

Vakantiehuis de Blauwe Bok Activiteiten en omgeving